SDP BiH
GO SDP Tuzla

Radni sastanak gradonačelnika Tuzle i šefa Ureda Misije OSCE-a u Tuzli

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović i šef Ureda Misije OSCE-a u Tuzli, Karl Jorssen, sa saradnicima, sastali su se danas u Gradskoj upravi. Tokom sastanka razgovaralo se o aktivnostima koje se sprovode sa ciljem jačanja lokalne samouprave, realizacije reformskih procesa i vladavine prava.

Tokom sastanka gradonačelnik je goste upoznao sa infrastrukturnim projektima i drugim aktivnostima na kojima je angažovana gradska uprava, ali i sa trenutnim problemima s kojima se susreće. Gradonačelnik se zahvalio na podršci koju Misija OSCE-a u BiH pruža pri realizaciji projekata, koji za cilj imaju poboljšanje uvjeta za život na području grada Tuzla.

Ovom prilikom šef Ureda Misije OSCE-a u Tuzli, Karl Jorssen istakao je dobre odnose i dobru saradnju sa gradskom administracijom, te naveo neke projekte koji su dosad uspjesno realizirani na području grada Tuzla, s ciljem poboljšanja kvaliteta života svih građana. Gradonačelnik je izrazio podršku za dosadašnje i predstojeće projekte OSCE-a, te se osvrnuo i na nedavnu posjetu Šefa Misije OSCE-a u BiH, Ambasadora Jonathana Moorea i njegovu konstataciju da je Tuzla divan primjer multikulturalnosti za sve druge gradove i opštine u BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu