Draško Aćimović

Radimo na izgradnji proevropskog bloka

Potpredsjednik SDP BiH Draško Aćimović izjavio je Srni da ova stranka radi na formiranju proevropskog bloka kojeg bi činilo devet stranaka iz Republike Srpske i Federacije BiH.

„Razgovaramo sa pet stranaka sa sjedištem u FBiH i četiri stranke iz Republike Srpske koje su zainteresovane za stvaranje jednog proevropskog bloka“, rekao je potpredsjednik SDP-a.
On je napomenuo da su u Republici Srpskoj u toku pregovori oko formiranja jednog proevropskog bloka.

Prema njegovim riječima, takav blok unutar Republike Srpske moguće je da ima ili jednog kandidata ili da u zavisnosti od dogovora podrži nečijeg kandidata za predsjednik Srpske, u zavisnosti od kapaciteta koji će se ostvariti.

„Sve su opcije trenutno otvorene. Zainteresovani smo da razgovaramo sa svim partijama unutar Republike Srpske da vidimo šta možemo zajednički uraditi za Republiku Srpsku i zajedničke predstavnike u institucima BiH“, rekao je Aćimović


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu