SDP BiH
Lana Prlić

Puna podrška Saneli i Arijani i svim ženama koje se nađu na udaru primitivizma i šovinizma

Lana Prlić, potpredsjednica Socijaldemokratske partije BiH, smatra kako je za svaku osudu nedavna šovinistička izjava na društvenim mrežama zamjenika sekretara Predsjedništva BiH Dženana Selimbegovića, u kojoj je vrijeđao novinarke Sanelu Prašović-Gadžo i Arijanu Saračević-Helać.

„Ovakva izjava je za svaku osudu, jer su ovakvi šovinistički ispadi nedopustivi, pogotovo od jednog državnog službenika. Sekretar, čiji je najveći uspjeh u životu ceremonijalno otvaranje 60 metara trotara ispred zgrade Predsjedništva BiH, usudio se da vrijeđa osobe koje su svoj život posvetile istini i novinarskom zanatu.

Dok hiljade mladih napušta BiH zbog nedostatka posla, ovakvi primitivci su na najvećim pozicijama državnih službenika. Puna podrška Saneli i Arijani i svim ženama koje se nađu na udaru primitivizma i šovinizma“, navela je Prlić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu