Strazbur

Pudarić u Strazburu o posljedicama katastrofalnih poplava u BiH

Pudarić je uputio poziv svim prijateljima Bosne i Hercegovine da pomognu u saniranju posljedica katastofalnih poplava koje su zadesile BiH u maju mjesecu

Slika

Svetozar Pudarić, šef delegacije Bosne i  Hercegovine u Kongresu lokalnih i regionalinih vlast Vijeća Evrope  obratio se danas na  Skupštini Agencija lokalne demokracije ( ALDA) delegatima iz cijele Evrope sa prikazom stanja u BiH nakon poplava i pokretanja klizišta.

Pudarić je uputio poziv svim prijateljima Bosne i Hercegovine  da pomognu u saniranju posljedica katastofalnih poplava koje su zadesile BiH u maju mjesecu.

U svom izlaganju Pudarić je naglasio kako obim ove katastrofe prevazilazi mogućnosti BiH, njenih građana i vlasti i da sanacija šteta nanesenih stanovništvu, infrastrukturi, privrednim subjektima kao i objektima javnog sektora zahtjeva anagažman i evropskih prijatelja.

Pudarić je iskoristio priliku i da se zahvali na dosadašnjoj pomoći koju su evropske zemlje uputile BiH u najtežim danima.

Izlaganje Svetozara Pudarića koje je bilo upotpunjeno  video materijalom snimljenim na najugroženim mjestima koja su bila pogođena poplavama, izazvalo je veliku pažnju prisutnih delegate kao i poziv da pomognu Bosni i Hercegovini.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.