Tuzlanski kanton

Pudarić u posjeti Štabu civilne zaštite općine Lukavac i na Brčanskoj Malti

Nakon posjete Lukavcu, Pudarić će posjetiti i Tuzlu te u 13.00 sati položiti vijenac na Spomenik poginulim braniteljima BiH i Tuzle na Brčanskoj Malti, a sat kasnije će položiti vijenac na Spomen-obilježje poginulim braniocima BiH i Tuzle na Slanoj Banji

Slika

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić danas će posjetiti  Štab civilne zaštite općine Lukavac u kojoj je proglašeno stanje prirodne nesreće.

Pudarić će posjetiti Štab u 11.30 sati, a ukoliko vremenske prilike dozvole i put bude prohodan u 10.30 sati  posjetit će  i srpsku  pravoslavnu crkvu u Puračiću, saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika FBiH.

Nakon posjete Lukavcu, Pudarić će posjetiti i Tuzlu te u 13.00 sati  položiti vijenac na Spomenik poginulim braniteljima BiH i Tuzle na Brčanskoj Malti, a sat kasnije će položiti vijenac na Spomen-obilježje poginulim braniocima BiH i Tuzle na Slanoj Banji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.