Travnik

Pudarić posjetio ustanovu "Naš dom"

Tokom razgovora istaknut je problem plaćanja usluga od strane pojedinih kantona u Federaciji BiH koji plaćaju boravak za oko 117 korisnika.

Slika

Potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić boravio je danas u Travniku te posjetio ustanovu "Naš dom" koja ima 250 korisnika, a direktor Muhamed Musemić upoznao ga je sa stanjem u ovoj ustanovi.

Tokom razgovora istaknut je problem plaćanja usluga od strane pojedinih kantona u Federaciji BiH koji plaćaju boravak za oko 117 korisnika.

Po dugovanjima prednjaće Zeničko-dobojski, Tuzlanski i Unsko-sanki kanton. Pudarić je izjavio da će pitanje brige i smještaja za starije osobe postajati sve izraženije.

Ipak, naglasio je da je "Naš dom " u Travniku dokaz da je moguće napraviti kvalitetne objekte i organizacije, ali da su potreba određena usklađivanja u oblasti zakonodavstva koja bi cijelu materiju integrisali u jedan funkcionirajući sistem. 

Pudarić je posjetio i samostan u Guča Gori kako bi uručio donaciju za nabavku samostanskih orgulja, javlja Radio TNT.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.