Prijedor

Pudarić i Suljkanović posjetili Prijedor

Na sastanku sa predsjednicima Regionalne i opštinskih organizacije regije Prijedor se razgovaralo novonastaloj situaciji poslije teških poplava koje su u proteklom periodu zadesile regiju.

Slika

Danas su u radnoj posjeti Regionalnoj  i Gradskoj organizaciji SDP BiH Prijedor boravili Generalni sekretar SDP BiH i potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić i potpredsjednik RS-a Enes Suljkanović.

Na sastanku sa predsjednicima Regionalne i opštinskih organizacije regije Prijedor se razgovaralo novonastaloj situaciji poslije teških poplava koje su u proteklom periodu zadesile regiju. Gosti su upoznati, od strane predsjednika Regionalne organizacije Fikreta Halilovića kao i od strane predsjednika Gradske organizacije Ernesta Badnjevića o problemima stanovništva zahvaćenim poplavom. Sastanku su bili prisutni i predsjednik skupštine Grada Prijedora Sead Jakupović, delegat u VNRS Fehret Terzić članovi Glavnog odbora SDP BiH dr.Azra Pašalić i Mile Ćopić.

Nakon sastanka gosti su sa domaćinima  posjetili dva Prijedorska naselja zahvaćene poplavama (Gomjenica i Raškovac) gdje su se na licu mjesta u razgovoru sa stanovništvom uvjerili u teško stanje stanovništva ovih Mjesnih zajednica nakon poplava.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu