Zavidovići

Proširena sjednica izvršnog odbora Zavidovići

Predsjednik OO FOM SDP BiH Zavidovići, Sanid Mehić upoznao je prisutne sa informacijom o zaključcima KO SDP ZDK koja je održana u nedjelju također u Zavidovićima

Slika

U prostorijama SDP BiH u Zavidovićima održana je proširena sjednica izvršnog odbora Zavidovići, gdje je prisustvovalo trideset i šest mladih aktivistica i aktivista FOM-a naše organizacije.

Predsjednik OO FOM SDP BiH Zavidovići, Sanid Mehić upoznao je prisutne sa informacijom o zaključcima KO SDP ZDK koja je održana u nedjelju također u Zavidovićima.

Nakon toga usvojena je informacija o održavanju društveno-rekreativnog izleta za mlade članove i simpatizere SDP BiH sa područja cijele Općine, za "Dan mladosti" 25.05.2014. godine na obližnjem izletištu u Ridžalima.

Po završetku rasprave o održavanju druženja mladih, prisutnima se obratio i koordinator izbornog štaba BiH zadužen za Ze-Do kanton Elvir Karajbić, koji je mlade upoznao sa obavezama i aktivnostima u narednom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.