Prlić: DF-u problem Uborka nije životno pitanje

Bosanskohercegovački blok (Socijaldemokratska partija i Naša stranka) traži da što prije bude sazvana tematska sjednica Federalnog parlamenta te da se razmatra pitanje ekološke situacije u Mostaru, a ‘zatim i sve ostalo što je bilo već ranije na dnevnom redu’.

Zastupnica u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH uime SDP-a Lana Prlić podsjeća da je dnevnim redom jučerašnje sjednice Zastupničkog doma Parlamenta FBiH bila planirana rasprava o ‘zakonima od životne važnosti za stanovništvo FBiH.’

“Nažalost, imali smo parlamentarnu većinu koja nije pristala na to da napravimo pauzu dok se ne izabere novo rukovodstvo na kojem su insistirali. Oni su htjeli prekid zato što su smatrali da na dnevnom redu nije bilo ništa od problema od životne važnosti za stanovništvo, te su prolongirali sjednicu. Najviše pate građani FBiH”, istaknula je.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu