SDP BiH
FOM KO SDP BiH Tuzla

Prioritet organizaciono jačanje i edukacija

Danas je u Srebreniku održana sjednica Predsjedništva Foruma mladih Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla na kojoj je razmatrano zatečeno stanje u Forumu mladih na kantonalnom nivou ali i Forumima mladih na lokalnom nivou na području Tuzlanskog kantona.
Nakon analize zatečenog stanja Predsjedništvo je zaključilo da su najvažniji prioriteti Foruma mladih u Tuzlanskom kantonu organizaciono jačanje lokalnih i kantonalne organizacije Foruma mladih kao i edukacija svih članova.

Predsjedništvo će u narednom periodu intenzivnije raditi na navedenim prioritetima a sve u cilju jačanja Foruma mladih i afirmacije njegovih članova.
Izborna Konvencija Foruma mladih Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla je održana u subotu, 29. aprila 2017. godine. Na Konvenciji je za predsjednika organizacije izabran Armin Čolić, za sekretarku Hanifa Hasić, dok su za potpredsjednike izabrani Daliborka Nikolić, Dženan Lelić i Nurija Hasukić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu