Sarajevo

Premijer Nikšić održao sastanak s premijerom TK Bahrijom Umihanić

Naročita pažnja posvećena je sektorima ekonomije, odnosno rudarstva te metalnog, mašinskog i drvnog sektora, kao i o pitanjima vezanim za zdravstvo

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić je danas održao radni sastanak s premijerom Tuzlanskog kantona Bahrijom Umihanićem. Na sastanku je razgovarano o trenutnom stanju u ovom kantonu i zajedničkim aktivnostima koje se izvršavaju s ciljem unapređenja stanja u brojnim oblastima.

Naročita pažnja posvećena je sektorima ekonomije, odnosno rudarstva te metalnog, mašinskog i drvnog sektora, kao i o pitanjima vezanim za zdravstvo.

Nakon analize informacija izneseni su i određeni konkretni prijedlozi koje je potrebno preduzeti od strane Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, odnosno Vlade Tuzlanskog kantona.

Premijer Nikšić istakao je čvrstu opredijeljenost Vlade Federacije Bosne i Hercegovine da, u okviru svojih nadležnosti, pomogne i podrži sve konstruktivne inicijative koje za cilj imaju socioekonomski napredak i veću funkcionalnost sistema.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.