Ključ – Sanski Most

Premijer Lipovača obilazi poplavama ugrožena područja

Jutros je u Bihaću zasjedao Štab CZ Unsko-sanskog kantona

Slika

Hamdija Lipovača, premijer Unsko-sanskog kantona i komandant Štaba Civilne zaštite USK obilazi poplavama ugrožena područja. Jutros je u Bihaću zasjedao Štab CZ Unsko-sanskog kantona.

– Na području USK, zbog obilnih padavina, poplavama su ugrožene općine Ključ i Sanski Most. U Sanskom Mostu proglašeno je stanje elementarne nepogode. Mi ćemo uputiti svu potrebnu pomoć u u te općine.

Civilna zaštita intenzivno radi, a nakon sagledavanja stanja i potreba na prostoru USK  procijenit ćemo u kojem kapacitetu možemo pomoći gradovima iz drugih područja BiH gdje je stanje ozbiljno i ljudi trebaju svaku pomoć, kazao je dr. Lipovača.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.