Prijedor

Predstavljen rad Koorinacije SDP BiH za RS

Učesnici konferencije su članovi Kordinacije SDP BiH za RS iz Prijedora, Sead Jakupović, Dr.Azra Pašalić i Fehret Terzić koji su predstavili rad Koorinacije SDP BiH za RS

Slika

Dana 29.04.2014. godine održana je PRESS konferencija Koordinacije SDP BiH za RS u Prijedoru. Konferencije je održana u prostorijama RO/GO SDP BiH Prijedor sa početkom u 11:00sati.

Učesnici konferencije su članovi Kordinacije SDP BiH za RS iz Prijedora, Sead Jakupović, Dr.Azra Pašalić i Fehret Terzić koji su predstavili rad Koorinacije SDP BiH za RS.

Sead Jakupović

Predstavio je  ulogu i značaj Koordinacije SDP BiH za RS a u cilju jačanja SDP na predstojećim izborima. Koordinaciju SDP BiH za RS,  čiji je predsjednik  Mirsad Đapo,   čine svi izabrani zvanićnici partije  u RS-u.

Koordinacija radi po strateškom planu koji je donešen, a koji je se uklapa u strateški plan SDP BiH,  nizom aktivnosti po gradovima i opštinama u RS-a. Aktivosti su već započele u Banja Luci, Kozarskoj Dubici  i Modriči te drugim gradovima.

Azra Pašalić

Predstavila je plan i program rada Regionalne organizacije FOŽ-a  koji će se realizirati kvartalno. U izbornoj godini FOŽ će biti vidljiviji kroz povećane aktivnosti radi postizanja što boljih izbornih rezultata. Posveti će se pažnja edukaciji kandidatkinja za predstojeće izbore koju će provoditi NVO i stučni timovi SDP BiH.

FOŽ će se priključiti obilježavanje značajnih datuma u svojim opštinama i jačanju infrastrukture FOŽ-a u gradovim i opštinama u kojima još nisu formirane.

Fehret Terzić

Predstavio  je program i plan  rada Regionalne organizacije FOS-a. Informisao je  javnost o prvim aktivosti foruma. Održana je  prva radna sjednica novoformiraneog FOS regije Priejedor.  Aktivnosti su na  tehničkoj i organizacionoj strukturi FOS-a  u opštinama u RS-u u kojim djelujemo.

Na nivou koordinatori za rad i aktivnost FOS-a  su Terzić, Bradariće i Subašićem.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu