Predsjedništvo Foruma mladih TK u posjeti Općinskoj organizaciji Srebrenik

Predsjedništvo Foruma mladih Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla jučer je posjetilo članove Foruma mladih Općinske organizacije Srebrenik i novoizabranog predsjednika OO SDP BiH Srebrenik, Nisveta Sejdinovića.
Sastanak je protekao u prijateljskoj i radnoj atmosferi. Između ostalog, razgovaralo se je o organizaciji 4. memorijalnog malonogometno turnira Jasmin Likić, koji će se održati u Srebreniku u subotu 20. maja sa početkom u 15:30h.

Članovi Predsjedništva FOM KO SDP BiH Tuzla su istakli da je primarni cilj organizaciono jačanje i edukacija članova Foruma mladih na području cijelog Tuzlanskog kantona i da će se na tome intenzivno raditi u narednom periodu.

Novoizabrani predsjednik OO SDP BiH Srebrenik, Nisvet Sejdinović, je dao punu podršku Forumu mladih i najavio intenzivniju i čvšrću saradnju Općinske organizacije sa kantonalnim i općinskim FOM-om.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu