Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić čestitao Kurban-bajram

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je reis-ul-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini uputio čestitku povodom Kurban-bajrama.

„Želim vam da nastupajuće dane Kurban-bajrama provedete u dobrom raspoloženju, zdravlju i sreći u krugu Vaših najbližih i s njima podijelite radosti ovog praznika.

Također, želim i svim muslimanima, u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i svoje ime, čestitati Kurban-bajram.

Ovaj praznik, koji simbolizira žrtvovanje, nam je dodatna prilika da dokažemo kako smo spremni žrtvovati sebe, zarad međusobnog poštovanja i opšteg dobra svih nas. Živeći u tom duhu, čineći dobra djela i pomažući one kojima je naša pomoć najpotrebnija, šaljemo poruke mira, prijateljstva i suživota.

Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi se u čestitici predsjednika SDP BiH.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu