Predsjednik SDP BIH u posjeti firmi PROCEDO u Vogošći

Delegacija SDP BIH predvođena predsjednikom Nerminom Nikšićem bila je u posjeti uspješnoj izvoznoj, porodičnoj firmi PROCEDO, koja se nalazi u Industrijskoj zoni Vogošća. Uz predsjednika Nikšića su bili i Besima Borić, članica Predsjedništva SDP BIH, Fuad Abaspahić, predsjednik OOSDP Vogošća i Jasmin Kasumović, član Predsjedništva OOSDP Vogošća.

Direktor firme Senad Pita je, u prijatnom i otvorenom razgovoru, upoznao delegaciju SDPBIH da su svih 40 radnika, koliko ih upošljava PROCEDO, uredno prijavljeni, da se doprinosi uplaćuju redovno kao i plate, prevoz i druge pogodnosti koje radnike firme čine zadovoljnim i uspješnim. Ovo je primjer kakav bismo voljeli vidjeti u najvećem dijelu BH preduzeća i čemu težimo kroz svoje aktivnosti i političke programe.

U razgovoru se dotaklo i nekoliko važnih inicijativa koje bi mogle popraviti zakone i procedure i doprinijeti stvaranju većih i kvalitetnijih pogodnosti za razvoj privrede, otvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje ukupnih uvjeta poslovanja.

Direktor Pita je sa zadovoljstvom potpisao pristupnicu SDP BIH i tako se pridružio sve većoj porodici SDP BIH, obogaćujući je svojim znanjem i iskustvom.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.