Predsjednik SDP BIH u posjeti firmi PROCEDO u Vogošći

Delegacija SDP BIH predvođena predsjednikom Nerminom Nikšićem bila je u posjeti uspješnoj izvoznoj, porodičnoj firmi PROCEDO, koja se nalazi u Industrijskoj zoni Vogošća. Uz predsjednika Nikšića su bili i Besima Borić, članica Predsjedništva SDP BIH, Fuad Abaspahić, predsjednik OOSDP Vogošća i Jasmin Kasumović, član Predsjedništva OOSDP Vogošća.

Direktor firme Senad Pita je, u prijatnom i otvorenom razgovoru, upoznao delegaciju SDPBIH da su svih 40 radnika, koliko ih upošljava PROCEDO, uredno prijavljeni, da se doprinosi uplaćuju redovno kao i plate, prevoz i druge pogodnosti koje radnike firme čine zadovoljnim i uspješnim. Ovo je primjer kakav bismo voljeli vidjeti u najvećem dijelu BH preduzeća i čemu težimo kroz svoje aktivnosti i političke programe.

U razgovoru se dotaklo i nekoliko važnih inicijativa koje bi mogle popraviti zakone i procedure i doprinijeti stvaranju većih i kvalitetnijih pogodnosti za razvoj privrede, otvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje ukupnih uvjeta poslovanja.

Direktor Pita je sa zadovoljstvom potpisao pristupnicu SDP BIH i tako se pridružio sve većoj porodici SDP BIH, obogaćujući je svojim znanjem i iskustvom.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu