Nermin Nikšić

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić uputio čestitku povodom Kurban bajrama

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić uputio je reisu Islamske zajednice u BiH Huseinu efendiji Kavazoviću i građanima Bosne i Hercegovine islamske vjere čestitku povodom Kurban bajrama.

„Želim da nastupajuće dane Kurban bajrama provedete dostojanstveno i u dobrom raspoloženju, u krugu vaših najbližih, vaših komšija i prijatelja te da sa njima podijelite sve radosti ovog velikog blagdana.

Bajram je u Bosni i Hercegovini oduvijek nosio poruku mira i prijateljstva, a na nama svima je obaveza da tu tradiciju, temeljenu uvažavanjem svih različitosti, te njegovanjem naših međusobnih odnosa očuvamo i nastavimo živjeti u njenom duhu.

Svim građankama i građanima islamske vjere nasrdačnije čestitam Kurban bajram.

Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu