Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Vaskrs

Povodom najvećeg pravoslavnog praznika Vaskrsa, predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić je pravoslavnim vjernicima i Mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu uputio čestitku.

“Ove godine smo i u vremenu najvećeg pravoslavnog praznika – Vaskrsa stavljeni pred velika iskušenja, a upravo je to i prilika da među nama pojačamo osjećaj zajedništva.

Vaskrs je veliki praznik u kome slavimo zajedničke vrijednosti, dobrotu, solidarnost i međusobno prijateljstvo.

Neka i ove godine Vaskrs ispuni vaša srca radošću, dušu veseljem, te ga provedite u prazničnom duhu zajedno sa svojim najbližim, komšijama i prijateljima.

U ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i u svoje ime, čestitam Vaskrs svim pravoslavcima i sveštenstvu, uz najiskrenije želje da budućnost pred nama bude ispunjena prvenstveno zdravljem, a onda i srećom, blagostanjem i nadom!

Sretan Vaskrs”,stoji u čestitci.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu