Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Uskrs

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić povodom blagdana Uskrsa uputio je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim katolicima u Bosni i Hercegovini.

„Teška vremena poput ovih pojačavaju osjećaj zajedništva o kojem govori vjera, a blagdan Uskrs još je jedna prilika da se ljudska srca ispune toplinom, a društvo solidariše i pokaže toleranciju koja u Bosni i Hercegovini postoji stoljećima.

Neka radost najvećeg kršćanskog blagdana unese u vaše domove mir, zdravlje i sreću. Vrijednosti zajedništva, jednakosti, odricanja i ljubavi čine poruku koja je danas nasušno potrebna.

Svim katolicima u Bosni i Hercegovini, svećenstvu i Vama lično, u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i svoje lično ime želim da u sreći i zdravlju provedete nastupajuće blagdane sa svojim najbližima, kao i sa svojim susjedima i prijateljima.

Sretan Uskrs!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu