Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Uskrs

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je uputio čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim katolicima u Bosni i Hercegovini, povodom blagdana Uskrsa.

„Želim da vam ovaj blagdan ispuni srca toplinom te pruži blagostanje i snagu da zajedno gradimo život pun razumijevanja, međusobnog poštovanja i uvažavanja.

Stoljećima njegujemo toleranciju i razumijevanje na ovim prostorima, čime smo mogli uvidjeti koliko je bogatstvo što živimo u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

Neka radost najvećeg kršćanskog blagdana unese u vaše domove mir, zdravlje i sreću. Svim katolicima u Bosni i Hercegovini, svećenstvu i Vama lično, u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i svoje lično ime želim da u zdravlju i sreći provedete nastupajuće blagdane sa svojim najbližima, ali i sa svojim susjedima i prijateljima.

Sretan Uskrs!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.