Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Uskrs

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je uputio čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim katolicima u Bosni i Hercegovini, povodom blagdana Uskrsa.

„Želim da vam ovaj blagdan ispuni srca toplinom te pruži blagostanje i snagu da zajedno gradimo život pun razumijevanja, međusobnog poštovanja i uvažavanja.

Stoljećima njegujemo toleranciju i razumijevanje na ovim prostorima, čime smo mogli uvidjeti koliko je bogatstvo što živimo u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

Neka radost najvećeg kršćanskog blagdana unese u vaše domove mir, zdravlje i sreću. Svim katolicima u Bosni i Hercegovini, svećenstvu i Vama lično, u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i svoje lično ime želim da u zdravlju i sreći provedete nastupajuće blagdane sa svojim najbližima, ali i sa svojim susjedima i prijateljima.

Sretan Uskrs!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu