Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao ramazanski Bajram

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić uputio je reisu Islamske zajednice u BiH Huseinu efendiji Kavazoviću i građanima Bosne i Hercegovine islamske vjere čestitku povodom Ramazanskog bajrama.

„Želim da nastupajuće dane ramazanskog Bajrama provedete u dobrom zdravlju, sreći i raspoloženju u krugu vaše porodice, vaših komšija i prijatelja te da sa njima podijelite sve radosti ovog velikog blagdana.

Bajram je u Bosni i Hercegovini oduvijek nosio poruku mira i prijateljstva. Poštovanje, dobrota i čuvanje zajedništva su najveće vrijednosti ovog blagdana.

Naša je obaveza da tu tradiciju temeljenu na našim različitostima i njegovanjem naših međusobnih odnosa očuvamo i nastavimo živjeti u njenom duhu.

Svim građankama i građanima islamske vjere nasrdačnije čestitam Ramazanski bajram.

Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu