Najiskrenije čestitke

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Ramazanski bajram

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je svim građanima Bosne i Hercegovine islamske vjere uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama.

„Ramazanski bajram je praznik kojim se obilježava kraj mjeseca Ramazana, u kojem muslimanski vjernici oplemenjuju svoju dušu i svoja srca.

Tokom Ramazana posebna pažnja bila je posvećena zajedništvu među ljudima. Upravo zbog toga, neka nam zajedništvo bude put očuvanja ljudskih vrijednosti i borbe za dobro svakoga čovjeka.

U povodu nastupajućih dana Ramazanskog bajrama svim muslimanima upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da ih dočekate ujedinjeni u miru, blagostanju, zajedništvu i vjeri, uz svoje najbliže.

Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi se u čestitci.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu