Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Kurban bajram

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić uputio je reisu Islamske zajednice u BiH Huseinu efendiji Kavazoviću i građanima Bosne i Hercegovine islamske vjere čestitku povodom Kurban bajrama.

„Želim da nastupajuće dane Kurban bajrama prvenstveno provedete u dobrom zdravlju, jer je to ono što nam je najpotrebnije u ovim teškim danima za čitavo čovječanstvo.

Želja mi je da Kurban bajram dostojanstveno obilježite, u krugu vaših najbližih, vaših komšija i prijatelja te da sa njima podijelite sve radosti ovog velikog blagdana.

Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, ali i širom svijeta, upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da Kurban bajram dočekate ujedinjeni u miru, blagostanju, zajedništvu i vjeri, uz svoje najbliže.

Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu