Dan žena

Predsjednica RO SDPBiH Zvornik čestitala 8. mart

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, čestitku svim ženama u BiH, a naročito u Podrinju, uputila je predsjednica Regionalne organizacije SDPBiH Zvornik Mulija Džulbegović.

– Osmi mart je prilika da se na poseban način skrene pažnja na bolju stranu bosanskohercegovačkog društva, a to su žene. I u ovim turbulentnim političkim previranjima pokazuju koliko je žena jaka kada su u pitanju velike odluke, te koliki je značaj uloge žene u našem društvu. Želim uime Regionalne organizacije SDPBiH Zvornik i svoje lično ime čestitati ovaj praznik te odati priznanje svim ženama Bosne i Hercegovine, a naročito ženama Podrinja čija borba za osnovna prava još uvijek traje. U iskrenoj nadi da ćemo istrajati u svojoj borbi i ostati i dalje bolji dio našeg društva čestitam vam 8. mart, Međunarodni praznik žena – kaže se u čestitki predsjednice RO SDPBiH Zvornik Mulije Džulbegović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu