Sarajevo

Predsjedavajući Predstavničkog doma dr. Denis Bećirović čestitao pravoslavni Božić

Razlike među nama ne smiju biti nešto što nas dijeli nego nešto što nas približava i podstiče da zajednički gradimo mir i budućnost za sve građane i narode naše domovine Bosne i Hercegovine

Slika

Povodom pravoslavnog Božića, svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti u Bosni i Hercegovini upućujem iskrene čestitke sa željama da ovaj veliki praznik proslave u porodičnoj sreći, miru i radosti.

Razlike među nama ne smiju biti nešto što nas dijeli nego nešto što nas približava i podstiče da zajednički gradimo mir i budućnost za sve građane i narode naše domovine Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.