Tešanj

Prednovogodišnje druženje Forum seniora OO SDP BiH Tešanj

U srijedu, 27. decembra, i ove godine, Forum seniora OO SDP BiH Tešanj je organizovao, već tradicionalno, prednovogodišnje druženje svojih članova.

Druženje je organizovano po sistemu „Cekerom na druženje“ i prilozima naših članova SDP-a, na čemu im se zahvaljujemo. Domaćini su nam bili Osnovna organizacija SDP BiH Dobropolje-Mekiš.
Okupilo se preko pedeset članica i članova iz 25 osnovnih organizacija SDP-a, ali i naših prijatelja iz Lukavca.

Prisutne je pozdravio Salih Brkić, predsjednik Foruma seniora OO SDP BiH Tešanj, te pozvao da se ovom prilikom, sjetimo naših članova koji nisu više među nama živima i poželio da se uzdravlju okupimo i naredne godine.

Druženje je proteklo u lijepom raspoloženju, na zadovoljstvo svih.

Ovom prigodom, u ime Foruma seniora OO SDP BiH Tešanj svim građanima općine Tešanj upućujemo čestitke za Novu, uz najljepše želje, 2018. godinu.

TEŠANJ ZA SVE NAS!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu