SDP Jablanica

Poziv na Probudilicu

Uvažavajući težinu ekonomskog položaja većine građana Jablanice i BiH, svjesni da vrijeme koje živimo nije vrijeme slavlja, a imajući u vidu težak položaj radništva u našoj zemlji, a posebno u Jablanici, sa namjerom čuvanja naše tradicije, OO SDP BiH Jablanica povodom Prvog maja, međunarodnog Praznika rada, organizuje „Probudilicu 2017“.

Navedena aktivnost nastavlja tradiciju budilice koja je svim građanima naše općine, a posebno radnicima značila nešto izuzetno u nekim boljim i sretnijim vremenima.

SDP BiH je Partija čiji su temelj bili i ostali radnici, čija su prava danas više nego ikada svedena na krajnji minimum ljudskog dostojanstva.

Borbu za svakog radnika i čovjeka smatramo svojim prioritetom, zato je krajnje vrijeme da se svi zajedno probudimo i stvorimo društvo u kojem će svaki čovjek živjeti život dostojan čovjeka.

Pridružite se koloni učesnika, koja polazi sa Trga oslobođenja u 6,00 sati, Prvog maja.

Općinski odbor SDP BiH Jablanica


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu