Klub zastupnika SDP BiH u Skupštini SBK/KSB

Potrebno je hitno krenuti u rješavanje problema građana i privrede

Klub zastupnika SDP BiH u Skupštini Srednjobosanskog kantona, povodom aktuelne epidemiološke situacije u Bosni i Hercegovini, a posebno Srednjobosanskom kantonu, daje punu podršku Kriznom štabu Srednjobosanskog kantona, Zavodu za javno zdravstvo, Civilnoj zaštiti i svim drugim tijelima i organima koji su organizovani za prevenciju i borbu protiv pandemije koronavirusa. Posebnu podršku i zahvalnost dajemo svim medicinskim radnicima, radnicima u industriji i rudnicima, trgovcima, komunalnima radnicima i svim drugim radnicima i pojedincima koji su se ovih dana stavili u svrhu borbe za živote građana. Ključnu ulogu u ovoj borbi imaju i mediji koji svojim provjerenim i pravovremenim informacijama doprinose informisanosti građana i spriječavanju panike.

Klub zastupnika SDP BiH u Skupštini Srednjobosanskog kantona ovim putem traži od Vlade Srednjobosanskog kantona da hitno Skupštini SBK predloži Strategiju, zakone i setove mjera koji će nam pomoći da ublažimo trenutnu situaciju, ali i situaciju koja će nastati nakon suzbijanja pandemije, i da se isti kroz hitnu proceduru nađu na dnevnom redu Skupštine Srednjobosanskog kantona za koje će vjerujem imati jednoglasnu podršku.

Mi iz Kluba zastupnika SDP BiH u Skupštini SBK/KSB ne želimo da se držimo po strani i smatramo da moramo preuzeti svoj dio posla kroz ubrzan rad najvišeg zakonodavnog tijela Kantona.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu