Trebinje

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić u Trebinju

Svetozar Pudarić, potpredsjednik Federacije BiH naglasio je da je Trebinje grad sa dobrim potencijalima.

Slika

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević razgovarao je danas sa potpredsjednikom Federacije BiH Svetozarom Pudarićem o položaju Trebinja i potencijalnim investicijama.

„Zahvalan sam na interesu koji je gospodin Pudarić pokazao za buduća ulaganja u Trebinje, posebno kada znamo kakva je opšta klima u gradu i šta se dešava sa budžetom grada nakon propasti Bobar banke“, istakao je Vučurević.

Svetozar Pudarić, potpredsjednik Federacije BiH naglasio je da je Trebinje grad sa dobrim potencijalima.

„Interes svih u BiH, prije svega, treba da bude bolji život građana ove zemlje. Grad Trebinje i opština Ravno koje se naslanjaju jedna na drugu mogli bi zajedno da se razvijaju, uključujući i Ivanicu, a to je jednim dijelom i pokretač za razvoj Trebinja“, naveo je Pudarić.

O konkretnim privrednim ulaganjima u Trebinju, još je rano govoriti, naglasio je Pudarić i dodao da i dalje treba jačati dobrosusjedske odnose Trebinja sa susjednom Hrvatskom i Crnom Gorom.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.