Sarajevo

Potpisani ugovori za pomoć nastradalim u općini Doboj Jug

Za dodjelu pomoći kojom će se omogućiti obnova stambenih objekata u općini Doboj Jug potpisano je 49 ugovora u ukupnoj vrijednosti od 74.251,39 konvertibilnih maraka

Slika

Direktor Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriji Federacije BiH Jasmin Jaganjac danas je u Sarajevu s načelnicom općine Doboj Jug Jasminkom Begić potpisao tripartitne ugovore o dodjeli sredstava krajnjim korisnicima sa područja ove općine koji su pretrpjeli štete u prošlogodišnjim poplavama. 

Za dodjelu pomoći kojom će se omogućiti obnova stambenih objekata u općini Doboj Jug potpisano je 49 ugovora u ukupnoj vrijednosti od 74.251,39 konvertibilnih maraka.

Također, danas su potpisana i 24 ugovora, pojedinačne vrijednosti od po 2.000 KM, o dodjeli sredstava Federalnog fonda privrednim subjektima s područja ove općine.

Tokom susreta, direktor Jaganjac i načelnica Begić su dogovorili nastavak saradnje koja će biti usmjerena na revitalizaciju privrede na području općine Doboj Jug, te saniranje ostalih posljedica poplava. Razgovarali su i o zajedničkom djelovanju  na otklanjanju uzroka poplava koje godinama pogađaju stanovnike ove općine, a na čijem rješavanju ni jedna institucija nije provodila konkretne mjere.       

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.