Edin Delić

Potpisan Sporazum o saradnji sa Udruženjem „Evropski put Roma“

Općina Lukavac, koju zastupa Općinski načelnik Edin Delić, potpisala je Sporazum o saradnji sa Udruženjem građana „Evropski put Roma“, koje zastupa predsjednik Mehmed Mujić.

Sporazum se odnosi na projekat „Dodatna edukacija Roma u osnovnim školama na području TK“.

Ovaj projekat je odobren od strane MONKS TK a odnosi se na aktivnosti dopunske nastave dva puta mjesečno iz tri nastavna predmeta (matematika, bosanski i engleski jezik), rad sa roditeljima romskih učenika te stvaranje boljih uslova za učenike Rome (užina i školski pribor za dopunsku nastavu).

Općina će učestvovati u davanju finansijske potpore za realizaciju projektnih aktivnosti stvaranja boljih uslova za učenike Rome kroz finansiranje nabavke školskog pribora u iznosu od 5000 KM godišnje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.