OO SDP Jajce

Posjeta rukovodstva SDP BiH Jajcu

Dio užeg rukovodstva SDP BiH na čelu s predsjednikom SDP BiH Nerminom Nikšić i potpredsjednikom SDP BiH Zukanom Helez, posjetio je Općinsku organizaciju SDP BiH Jajce, i tom prilikom su se susreli s Edinom Kurt, predsjednicom OO SDP BiH Jajce.

Tema ovog sastanka bile su izrada izborne strategije i pripreme za predstojeće Lokalne izbore, kao i društveno-politički odnosi u Jajcu. Posebno se razgovaralo i o stanju u Jajcu izazvanom epidemijom korona virusa i njegovim utjecajem na radnike i smanjenje broja zaposlenih u većini privrednih grana. SDP BiH u potpunosti stoji na strani radnika i podržava sve sindikalne načine borbe za ostvarenja svojih prava i vrata Općinske organizacije SDP BiH u Jajcu su uvijek otvorena za pomoć i podršku – istakla je Edina Kurt, predsjednica Općinske organizacije SDP BiH Jajce.

Jajce je grad koji je simbol antifašizma i zajedničkog života svih naroda na ovim prostorima, i kao takav je prepoznat kao jedna od općina od posebnog značaja za SDP BiH i tako će biti tretiran i u pripremama za predstojeće Lokalne izbore. Uloga SDP BiH u Jajcu i uloga SDP BiH u cijeloj Bosni i Hercegovini su neodvojive i kao takve ih treba posmatrati. Jajce je srce Bosne i Hercegovine, a Općinska organizacija SDP BiH Jajce je u srcu SDP BiH – istakli su Nermin Nikšić i Zukan Helez, na kraju svoje posjete Jajcu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu