GO SDP BiH Cazin

Posjeta rukovodstva GO Cazin Pećigradu

Rukovodstvo GO SDP BiH Cazin, u okvirima planiranih obilazaka Osnovnih organizacija proteklog vikenda upriličilo je i posjetu jednoj od mnogoljudnijih mjesnih zajednica na području grada Cazina – MZ Pećigrad.

Okupljanje preko stotinu simpatizera i članova SDP-a BiH, proteklo je u radnoj atmosferi i ugodnom druženju sa članicama i članovima rukovodstva Gradske organizacije Cazin.

Predsjednik Refik Lelić ističe da je ovim druženjem ozvaničen početak aktivnosti koje u narednom vremenskom periodu GO Cazin planira realizirati, kao dio priprema za predstojeće lokalne izbore, ali da ono ujedno predstavlja i nastavak rada na jačanju gradske organizacije.
„Broj članova Gradske organizacije Cazin u konstantnom je porastu, naši ljudi prepoznaju SDP BiH kao jaku političku, građansku opciju i alternativu vladajućim nacionalističkim strankama koje su odavno izgubile kredibilitet.

Moram izraziti zadovoljstvo do sada urađenim. Za relativno kratak period uspjeli smo pokrenuti stvari, uspjeli smo animirati mlade ljude, naše članove da se aktivno uključe u rad organizacije.

Dokaz tome je i druženje koje smo u subotu imali sa članovima pećigradske Mjesne zajednice i veliki broj članova koji su tada pristupili našoj Partiji. U skladu s tim, pokrenute su i određene aktivnosti, pa će narednim danima biti osnovana i Osnovna organizacija SDP BiH Pećigrad.“ rekao je Refik Lelić, predsjednik GO Cazin.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu