Ilidža

Posjeta JUSOS SPD

Goste je upoznala sa trenutnim stanjem u Općini Ilidža, problemima sa kojima se suočava kao i planovima i riješenjima u budućem periodu.

Slika

Forum mladih SDP BiH Ilidža je u petak, 18. 7. bio domaćin članovima JUSOS SPD Njemačke. Ispred FOM OO SDP BiH Ilidža, goste su ugostili predsjednik FOM OO SDP BiH Ilidža, Denis Barukčić i član Izvršnog odbora FOM OO SDP BiH Ilidža, Anel Dedović, zajedno sa sekretarom Općinske organizacije SDP BiH Ilidža, Mirzom Alijagićem. Ado Gubaljević, Jannis Holl, Ercan Celik i Felix Krembzow iz Njemačke, su u okviru petodnevne posjete Sarajevu posjetili  Općinu Ilidža, gdje ih je ugostila Smiljana Viteškić, predsjedavajuća Općinskog vijeća Ilidža. Goste je upoznala sa trenutnim stanjem u Općini Ilidža, problemima sa kojima se suočava kao i planovima i riješenjima u budućem periodu.

U prostorijama OO SDP BIH Ilidža, za prisutne je održana radionica na temu „Mladi i nezaposlenost u BiH“. Radionicu je održala uposlenica Zavoda za zapošljavanje Novo Sarajevo, Sanela Avdibegović, koja je tom prilikom predstavila projekat „Oglednog Biroa“ na kojem uspješno radi u spomenutoj Općini. Nakon uspješno završene radionice, gostima je upriličen obilazak Ilidže i lijepo druženje sa domaćinima.

„Jako je bitno sticati poznanstva i razvijati solidarnost među ljudima pa tako i među socijaldemokratama širom Europe. Mladi su budućnost a solidarnost je jedna od osnovnih vrijednosti socijaldemokrata širom svijeta tako da je ova posjeta i buduća saradnja između ovih organizacija dokaz da je socijaldemokratija na pravom putu i da ima svijetlu budućnost.“ Zajednički je zaključak do kojeg se došlo nakon ove posjete.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.