Zukan Helez

Ponosan sam na reviziju, očistio sam žito od kukolja

Federalni ministar branitelja Zukan Helez koji će ostati upamćen po reviziji koja je ostavila gorak okus u brojnim obiteljima branitelja diljem BiH, a posebno u Zapadnoj Hercegovini. Budući da je SDP čiji je Helez član izgubio na nedjeljnim izborima, ministar se oglasio na facebooku, a njegovu poruku pučanstvu FBiH prenosimo u cijelosti.

Slika

"Dragi prijatelji, drugarice i drugovi…

Iza nas su izbori, nismo uspjeli. Sljedeće četiri godine, umjesto SDP-a, bh. političku scenu će predvoditi neki drugi.
Izbornim pobjednicima čestitam i priželjkujem korektan rad i iskreno zalaganje za ovu zemlju i sve njene ljude.

Obzirom da sam u proteklom mandatu obavljao funkciju ministra za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata mogu reći da sam ponosan na sve urađeno, u skladu sa idejom koju baštinim najviše pažnje sam posvetio onim obespravljenim – običnim demobilisanim borcima! Također sam sve ovo vrijeme forsirao reviziju kako bismo konačno očistili žito od kukolja i vratili dostojanstvo ovim kategorijama!

Ovom prilikom bi se zahvalio svima na podršci, veliko hvala omladini SDP-a i svim drugovima na radu i zalaganju, pred nama je dug put da povratimo izgubljeno povjerenje, ojačamo SDP i vratimo se još jači u borbu za ovu zemlju!

To dugujemo ljudima ove zemlje!

Vaš Zukan.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.