Žuljević o pokušaju smjene Isovića

Politika protiv rezultata rada i kvaliteta

Kadrovske sukobe oko v.d. direktora Porezne uprave FBiH Šerifa Isovića treba gledati u širem kontekstu načina funkcionisanja trgovačke koalicije od početka mandata, kaže za Vijesti.ba delegat Doma naroda u federalnom Parlamentu Aner Žuljević iz SDP-a BiH.

“Ovo je samo jedno od spornih imenovanja koje je izašlo u javnost, a mi imamo bezbroj takvih slučajeva i dalje imamo problem sa neovisnim odborom, Elektroprenosom, Razvojnom bankom itd. Znači, imenovanja i razrješenja u ovoj vlasti nisu nikada bila rezultat analize struke, tj. rezultata rada i kvaliteta bilo kojeg pojedinca, nego isključivo predmet političke trgovine i raspodjele moći unutar koalicije”, smatra Žuljević.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu