SDP BiH
Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs-SKOK

Politička edukacija mladih održana u Trnovu, Srebrenici i Zvorniku

Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs ove sedmice je održan u Trnovu, Srebrenici i Zvorniku, čime je završen prvi nivo edukacija obrazovnog programa Socijaldemokratske partije BiH.
U organizaciji i realizaciji SKOK-a učestvovale su 42 organizacije širom Bosne i Hercegovine, a edukaciju je pohađalo preko 600 učesnika i učesnica.

Nakon SKOK-a, svi učesnici imaju mogućnost prijaviti se na drugi nivo edukacije, Politička škola koja traje jedan vikend (petak 19.5. – nedjelja 21.5.) i održava se u 5 gradova (Sarajevo, Tuzla, Bihać, Doboj i Mostar).Po završetku cjelokupnog programa edukacije, učesnicima će se dodijeliti certifikati o uspješno završenim programima.

Zbog velikog interesa mladih da budu dio prvog nivoa edukacije, SDP BiH ocjenjuje ovaj projekat kao veoma uspješan ,sa zadovoljstvom i ponosom zahvaljuje se svim organizacijama i predavačima na velikom doprinosu i napornom radu tokom protekla tri mjeseca.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu