Elvir Karajbić

Pojedinci su promijenili stavove mimo izbora SDP-a, ali i u Tuzlanskom kantonu je i dalje naša baza

Na današnjoj konstituirajućoj sjednici novog saziva Glavnog odbora Socijaldemokratske partije BiH izabran je generalni sekretar Elvir Karajbić.

“Baza SDP-a je Bosna i Hercegovina. Pojedinci su promijenili stavove mimo izbora SDP-a, ali i u Tuzlanskom kantonu je i dalje naša baza. Poznato je da desničarske opcije koje vladaju imaju za cilj borbu protiv postojećeg stanja, to nikome nije uspjelo, da razbije ljevicu. Jaka politička organizacija bitna je da postoji i da preuzme odgovornost”, poručio je Karajbić.

Elvir Karajbić je duži vremenski period parlamentarac koji je na proteklim općim izborima bio kandidat SDP-a za Zastupnički dom Federalnog parlamenta.

Rođen je 1. februara 1976. godine u Zavidovićima. Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu