Ulična akcija

Podržite inicijativu – Besplatno zdravstveno osiguranje za svu djecu u Kantonu Sarajevo

U nedjelju 15. decembra, sa početkom u 11 sati, Kantonalna organizacija Socijaldemokratske partije BiH Sarajevo održava uličnu akciju u Štrosmajerovoj ulici.

Ulična akcija je vezana inicijativu koju je predložila zastupnica SDP BiH u Skupštini Kantona Sarajevo Segmedina Srna-Bajramović – Besplatno zdravstveno osiguranje za svu našu djecu u Kantonu Sarajevo.

Ovim se želi osigurati zdravstveno osiguranje za svu djecu u Kantonu Sarajevo, a što je ugrađeno u izmjene i dopune Zakona o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i zaštiti porodice sa djecom Kantona Sarajevo, a koji je trenutno u formi prednacrta.

letak_varijanta_1


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu