Forum žena Tuzla

Podrška dr. Denisu Bećiroviću

Denis Bećirović je primjer dosljednog provođenja politike FOŽ SDP BiH, kada je u pitanju zaštita Ustava Bosne i Hercegovine

Slika

Forum žena Kantonalnog odbora SDP BiH Tuzlanskog kantona, daje punu podršku Denisu Bećiroviću , predsjedavajućem Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i potpredsjedniku SDP BiH, u njegovom hrabrom i dostojanstvenom nastojanju zaštite suvereniteta i integriteta Bosne i Hercegovine. Forum žena SDP BiH nastoji baštiniti vrijednosti i dostignuća Antifašističkog fronta žena (AFŽ), društveno-političke organizacije, osnovane za vrijeme Drugog svjetskog rata, 6. decembra 1942. u Bosanskom Petrovcu, na slobodnoj teritoriji. Ova organizacija je bila važan faktor u narodnom frontu, borbi za oslobođenje i u mobilizaciji žena u borbi za novo uređenje zemlje. Forum žena baštini antifašizam  kao bitan faktor u borbi protiv svih oblika podjele Bosne i Hercegovine. Bosna i Hercegovina je nedjeljiva, jedinstvana država svih njenih građana , bez obzira na vjeru i naciju što joj garantuje Dejtonski Ustav.

Denis Bećirović je primjer dosljednog provođenja politike  FOŽ SDP BiH, kada je u pitanju zaštita Ustava Bosne i Hercegovine.

                                                                                                          Forum žena KO SDP BiH Tuzla

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.