OO SDP BiH Tuzla

Podrška Denisu Bećiroviću u zaštiti Ustava BiH

Denis Bećirović je jedinstven primjer dosljednog provođenja politike SDP BiH, koji se ne libi reći istinu kada je u pitanju zaštita Ustava BiH, bez obzira da li će ostati na funkciji koju trenutno obavlja.

Slika

Općinski odbor SDP BiH Tuzla daje punu podršku Denisu Bećiroviću, predsjedavajućem Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine  i  potpredsjedniku SDP BiH, u njegovom hrabrom i dostojanstvenom nastojanju zaštite suvereniteta i integriteta  Bosne i Hercegovine.

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine baštini antifašizam kao bitan faktor u borbi protiv svih oblika podjele Bosne i Hercegovine. Programski ciljevi SDP BiH su jedinstvena i nedjeljiva BiH, država svih njenih građana, bez obzira  na vjeru i naciju, što joj garantuje Dejtonski ustav. Na tome ćemo istrajavati  bez obzira na sve nasrtaje pojedinih političkih subjekata iz manjeg BH entiteta, koji žele podjelu i  nestanak BiH kao suverene države.

Denis Bećirović je jedinstven primjer  dosljednog  provođenja  politike SDP BiH, koji se ne libi reći istinu kada je u pitanju zaštita Ustava BiH, bez obzira da li će ostati na funkciji koju  trenutno  obavlja.  Za SDP BiH  i njene kadrove, ni jedna funkcija nije bitnija od jedinstvene i nedjeljive Bosne i Hercegovine.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.