Sjednica Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH

Podrška Denisu Bećiroviću će i dalje rasti

Na sjednici Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH izraženo je zadovoljstvo činjenicom da je kandidaturu Denisa Bećirovića već podržao niz subjekata i pojedinaca sa različitih spektara političkog života.

U narednim danima očekuje se podrška još niza drugih političkih i nevladinih organizacija kandidaturi Denisa Bećirovića.

Povodom nastavka pregovora sa Venecijanskom komisijom, u vezi izmjena izbornog zakonodavstva, izraženo je zadovoljstvo činjenicom da je Venecijanska komisija potvrdila stav SDP-a da pitanje izbora u Dom naroda FBiH može biti riješeno na entitetskoj razini.

Navedena činjenica upućuje na naročitu odgovornost SDA i HDZ BiH, koji priječe razmatranje prijedloga Zakona o izbornim jedinicama FBiH, kojeg su predložili SDP BiH i DF.

Predsjedništvo SDP BiH je zaključilo da slučaj hapšenja studenta iz BiH u Turskoj, te šutnja i nezainteresiranost domaćih institucija, koji su uslijedili, potvrđuju da trenutna vlast predvođena SDA-om, nije u stanju uspostaviti ravnopravne, nego isključivo vazalske odnose sa Republikom Turskom.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.