Zenica

Osuđujemo svaki pokušaj skrnavljenja vjerskih objekata

Zenica je umjela da čuva i poštuje vjerske i nacionalne različitosti njenih stanovnika čuvajući tako civilizacijke tekovine Bosne i Hercegovine koja je uvijek imala više naroda i konfesija

Slika

Kantonalni odbor SDP BiH ZDK osuđuje svaki pokušaj skrnavljenja vjerskih objekata. Tražimo da nadležne institucije što prije otkriju počinioce koji su zapalili kapelu u Gradišću.

Zenica je umjela da čuva i poštuje vjerske i nacionalne različitosti njenih stanovnika čuvajući tako civilizacijke tekovine Bosne i Hercegovine koja je uvijek imala više naroda i konfesija. Nažalost, zaslijepljeni nacionalizmima i dočecima i veličanjem osudjenih  ratnih zločinaca, neodgovorni čine istu grešku i nepravdu  čine onima koji su najmanje krivi zato što imaju svoje  spomenika i vjerska obilježja.

Zato pozivamo nadležne da uhapse krivce za paljenje kapele, a lokalne vlasti da pomognu u sanaciji učinjene štete.                                                                                                                                                                                                              

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.