Gradiška

Osmomartovska čestitka članicama SDP-a i građankama BiH

Obilježavanje međunarodnog dana žena u BiH doprinosi daljoj afirmaciji BH žena u svim društvenim oblastima a pogotovo u politici, kako bi se na najbolji način promovisala uloga i značaj žene u porodici

Slika

Povodom 8. marta Dana žena Opštinska i Regionalna organizacija SDP BiH Gradiška upućuju najljepše čestitke svim ženama članicama SDP BiH kao i svim građankama BiH u zemlji i dijaspori.

Obilježavanje međunarodnog dana žena u BiH doprinosi daljoj afirmaciji BH žena u svim društvenim oblastima a pogotovo u politici, kako bi se na najbolji način promovisala uloga i značaj žene u porodici, na poslu, u školi, na selu i svim ostalim sferama života gdje žene mogu i moraju ravnopravno učestvovati sa muškarcima.   

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu