Opozicioni blok zajedno u rješavanju problema građana Novog Sarajeva

U prostorijama Općinskog odbora Socijaldemokratske partije BiH Novo Sarajevo održan je sastanak opozicionog bloka u Općinskom vijeću Novo Sarajevo.

Na sastanku su prisustvovali predstavnici Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, Demokratske fronte, Naše stranke i Građanskog saveza.

U ovoj općini ovi politički subjekti zajednički sarađuju još od perioda nakon lokalnih izbora. To je dalo odlične rezultate i ovo je još jedan u nizu zajedničkih sastanaka, koji imaju za cilj poboljšanje života građana Općine Novo Sarajevo.

Uskoro slijedi novi sastanak, na kome će se detaljnije raspravljati o planovima i inicijativama, koje će predstavnici ovih stranaka u Općinskom vijeću artikulisati u budućnosti.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu