Sjednica Općinskog odbora

OO SDP Novo Sarajevo broji više od 800 članova

Na jedanaestoj redovnoj sjednici Općinskog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Novo Sarajevo, izraženo je zadovoljstvo time da je, sa 19 novoučlanjenih članova, ukupan broj članova ove organizacije prešao osam stotina.

Priliv novih članova je dokaz da aktuelno rukovodstvo ove organizacije radi konkretne stvari na omasovljavanju socijaldemokratske ideje u Novom Sarajevu. Sigurno je da će se priliv novih članova nastaviti, čime će SDP Novo Sarajevo ući spremniji u predstojeću kampanju za lokalne izbore.

Na sjednici je najavljeno održavanje Konvencije Foruma žena SDP Novo Sarajevo, koja će biti održana 23. aprila u prostorijama Općinskog vijeća. Dva dana kasnije bit će održana i Konvencija Foruma seniora, na kojoj će također biti izabrano novo rukovodstvo ovog Foruma.

Povodom predstojećeg šestog Kongresa SDP BiH, Općinski odbor SDP Novo Sarajevo je jednoglasno usvojio listu delegata i kandidata za Glavni, Nadzorni i Staturni odbor.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu