OBILJEŽAVANJE 8. MARTA

OO SDP Novi Grad Sarajevo uručio donaciju Domu za stara i iznemogla lica

Ovom skromnom donacijom želimo poručiti građanima treće životne dobi, onima koji su nesebično gradili našu Bosnu i Hercegovinu, da nisu zaboravljeni.

Slika

Na dan 07.03.2015.god, predstavnici Općinske organizacije SDP BiH – Novi Grad Sarajevo i njenih interesnih oblika FOŽ, FOS i FOM  i ove su godine  tradicionalno 8. Mart (Dan žena) obilježili posjetom korisnicima Doma za stara i iznemogla lica u Nedžarićima- Gerontološki centar Sarajevo.

Tom prilikom, direktoru Doma za stara i iznemogla lica u Nedžarićima uručena je donacija u vidu prehrambenih i higijenskih proizvoda.

Ovom skromnom donacijom želimo poručiti građanima treće životne dobi, onima koji su nesebično gradili našu Bosnu i Hercegovinu, da nisu zaboravljeni.

Općinska organizacija SDP BiH – Novi Grad Sarajevo želi sretan 8. mart građankama Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.