Na prostoru Mjesne zajednice Hrasno Brdo

OO SDP BiH Novo Sarajevo podijelio pakete socijalno ugroženim građanima

Općinski odbor SDP Novo Sarajevo u skladu sa  usvojenim programom aktivnosti provodi akciju podjele prehrambenih paketa građanima u stanju socijalne potrebe. Aktivnost je krenula 26.12.2017. godine u Osnovnoj organizaciji SDP-a Hrasno Brdo gdje je izvršena podjela prehrambenih paketa građanima Mjesne zajednice Hrasno Brdo.

Sredstva za realizaciju navedene aktivnosti prikupljena su dobrovoljnim prilozima članova SDP-a, a paketi se dijele svim građanima koji su u stanju socijalne potrebe bez ozira na stranačku pripadnost.

U ime SDP-a Novo Sarajevo pakete su uručili Samir Suljević, predsjednik Općinskog odbora SDP-a Novo Sarajevo, Enver Tunović, predsjednik kluba vijećnika SDP-a u OV Novo Sarajevo i Izet Tinjak, predsjednik Osnovne organizacije SDP-a Hrasno Brdo.

Navedena aktivnost bit će nastavljena organizovanom podjelom prehrambenih paketa u svim osnovnim organizacijama SDP-a Novo Sarajevo.