Na prostoru Mjesne zajednice Hrasno Brdo

OO SDP BiH Novo Sarajevo podijelio pakete socijalno ugroženim građanima

Općinski odbor SDP Novo Sarajevo u skladu sa  usvojenim programom aktivnosti provodi akciju podjele prehrambenih paketa građanima u stanju socijalne potrebe. Aktivnost je krenula 26.12.2017. godine u Osnovnoj organizaciji SDP-a Hrasno Brdo gdje je izvršena podjela prehrambenih paketa građanima Mjesne zajednice Hrasno Brdo.

Sredstva za realizaciju navedene aktivnosti prikupljena su dobrovoljnim prilozima članova SDP-a, a paketi se dijele svim građanima koji su u stanju socijalne potrebe bez ozira na stranačku pripadnost.

U ime SDP-a Novo Sarajevo pakete su uručili Samir Suljević, predsjednik Općinskog odbora SDP-a Novo Sarajevo, Enver Tunović, predsjednik kluba vijećnika SDP-a u OV Novo Sarajevo i Izet Tinjak, predsjednik Osnovne organizacije SDP-a Hrasno Brdo.

Navedena aktivnost bit će nastavljena organizovanom podjelom prehrambenih paketa u svim osnovnim organizacijama SDP-a Novo Sarajevo.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu