Irfan Čengić

Omogućiti taxi vozila za osobe sa invaliditetom

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom zastupnik Irfan Čengić održao je sastanak sa Mirsadom Zaimovićem, predsjedavajućim Predstavničkog doma Parlamenta Federacije.

Tema sastanka je bio Zakon o izmjenama i dopunama zakona o drumskom prevozu FBiH kojim bi se otklonile zakonske prepreke za omogućavanje specijalnih taxi vozila za osobe sa invaliditetom

Ovaj Zakon će biti na dnevnom redu januarske sjednice Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, te ukoliko dobije podršku zastupnika će biti upućen u dalju proceduru prema Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu