Srebrenik

Održani skupovi u MZ Falešići, MZ Gornji Moranjci i MZ Donji Moranjci

U okviru predizbornih aktivnosti za vanredne izbore za načelnika općine Srebrenik, kao i za opće izbore u oktobru, juče su održani skupovi u MZ Donji Moranjci. MZ Falešići I MZ Gornji Moranjci.

Slika

Saopštenje za javnost povodom održanih skupova u MZ Falešići, MZ Gornji Moranjci i MZ Donji Moranjci;

U okviru predizbornih aktivnosti za vanredne izbore za načelnika općine Srebrenik, kao i za opće izbore u oktobru, juče su održani skupovi u MZ Donji Moranjci. MZ Falešići I MZ Gornji Moranjci.

Kandidat za načelnika općine Srebrenik, Mirza Kešetović, obratio se prisutnim građanima i predstavio im program rada za period 2014.-2016. godina i naglasio da će, ukoliko dobije podršku građana općine Srebrenik, raditi na rješavanju ključnih problema u nadležnosti općine.Kroz direktan razgovor sa građanima, uočena su najznačajnija pitanja i prioriteti za rješavanje u ovim mjesnim područjima.

Skupu su se takođe obratili: prim dr. Ziher Suljić, Potpredsjedavajući Općinskog vijeća Srebrenik i kandidat za zastupnika u Parlamentu Federacije BiH i Mustafa Muratović, ratni komandant, Sekretar OO SDP BiH Srebrenik i kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Suad Jašarević, aktuelni općinski vijećnik i Vehid Osmanović, kandidat za poslanika u Skupštini Tuzlanskog kantona.

 Prilikom obraćanja kandidati SDP-a su prezentovali ostvarene rezultate SDP-ovih zvaničnika na višim nivoima vlasti, počevši od putne infrastrukture na koridoru 5-C, infrastrukturnih projekata na polju energetike, povećanju penzija, reforme na polju zakona koji se tiču boračkih populacija, čijom provedbom je iz prava izbačeno 9000 korisnika koji su nelegalno primali naknade u prethodnom periodu, i mnogih drugih stvari kojima su napravljeni prvi koraci ka boljoj Bosni i Hercegovini.

Ujedinjeni do pobjede!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.